GYORSAN KELL EGY WEBLAP?

Csodálatos mobilbarát weboldalak, kódolás nélkül egyszerűen!

Az expressz weblap megoldással, két nagyon költség kímélő lehetőség közül választhatsz.

Nagyszerű döntést hoztál!

A tudás az egyetlen, amit soha senki nem vehet el tőled. Ha alkalmazod is, csodákra lehetsz képes.

Mit használunk?

Egy ingyenes offline alkalmazást, ami Windowsra és Mac-re is elérhető. Ezzel a programmal könnyedén létrehozhatsz gyönyörű weboldalakat.

Kinek készült?

Neked készült, ha nem ismered a webfejlesztés fortélyait, de szeretnél a lehető leggyorsabban látványos honlapot készíteni. 

Miért éppen ezt?

Mert rendkívül könnyen használható a felület. Mobil és Google- barát. Felsorakoztatja a legújabb technikákat, mégis pénztárca barát megoldás.

Mit fogsz megtanulni ezen a tanfolyamon.

 • ELSŐ FEJEZET - Lépésről lépésre megmutatom hogyan telepítsd a programot, hogyan regisztráld az ingyenes programot. És hogyan állítsd be.
 • MÁSODIK FEJEZET - Hogyan hozz létre egy új oldalt. Hogyan használd a különféle blokkokat. Betűtípusok kezelése, menü és lábléc hozzáadása. Az űrlapok használata. Linkek, hogyan adj linket egy képhez, az oldal egy adott részéhez? Meta leírás hozzáadása Hogyan készíts gombot az oldalra? 
 • HARMADIK FEJEZET - Bővítmények hozzáadása. A Cookie figyelmeztetés és a GDPR Megfelelés bővítmény. A Google Analytics bővítmény. Előtte / utána slider bővítmény. Az ikonok kiterjesztése.
 • NEGYEDIK FEJEZET - Munka a képekkel, képgaléria, több kép hozzáadása egy galériához. Videó beállítása. Slider beállítása. Szövegszerkesztés.
 • ÖTÖDIK FEJEZET - Import és export, FTP használata. Hogyan távolítsd el a .html kiterjesztést az URL-ből? Az oldal helyi közzététele. Hogyan állítsd vissza a webhely korábbi verzióját? A honlap előnézete. A kereső optimalizálás javítása. 
 • HATODIK FEJEZET - Színek választása, szín elmélet, betűtípusok használata, tipográfia, fotók, ábrák ingyenes beszerzése, stílusok, trendek. 

Nézzük az árát.

Ha teljes egészében engem bízol meg a weboldalad elkészítésével, akkor egy átlagos weboldal 290 000 Ft.

Ha az egynapos weboldal készítést választod akkor is legalább 124 900 Ft az ár.

Az online tanfolyamon mindent megmutatok, és oda adok neked, hogy te is gyönyörű és hasznot termelő weboldalt készíts. Ennek a tanfolyamnak a segítségével akár két, három vagy tíz, húsz vagy még több weboldalt is eltudsz készíteni.

Ha csak egyetlen weboldalt nézek, akár 290 000 vagy 125 000 is kérhetnék a tanfolyamért. De mert az oldal elején költség kímélő megoldásról beszéltem, így nem fogok sem 290 000 Ft-ot sem 125 000 Ft-ot elkérni.

A tanfolyam ára 29 990 Ft ami egy általam készített weboldal árának 10%-a. Na jó egy picit több, de cserébe mindent megmutatok, mindent átadok, a teljes tudásomat meg kapod. Sőt 2021-ben még többet is... 

A tanfolyamról mondták

Köszönöm a "Hogyan készíts látványos weboldalt" tanfolyamot.
Nagyszerű, hogy videó, mert akárhányszor meg tudom nézni, visszatekerni, megállítani akkor, amikor az aktuális információt ki akarom próbálni.
Kiváló a felépítése, a téma didaktikus közelítése, valamint a nyugodt és megnyugtató, de nem unalmas hanghordozás és stílus.
Élvezettel tanulom.
Köszönöm.

Etelközi Péter

2021-ben ezek a bónuszok is járnak!

 • Egy .hu végződésű domain név 2 évre (a saját nevedre.)
 • Tárhely a weblapodnak 2 évre.

Hogyan lehet tiéd ez az online tanfolyam?

 1. Kattints az "Kérem a tanfolyamot" gombra itt alul!
 2. Egy új lapon megnyílik a PC Egyszeregy webshop, ahol megrendelheted a tanfolyamot!
 3. A webshop által küldött díjbekérő alapján fizesd ki a tanfolyam díját. PayPal-on, kártyával, vagy utalással.
 4. Amint beérkezik a számlánkra a pénz, megkapod a végszámlát, és elküldjük a tanfolyam hozzáférési adatokat.
 5. Ezután pedig bárhol, bármikor és bármennyiszer megnézheted a videókat., letöltheted a kiegészítő anyagokat
 6. Az egyes tanfolyam anyagok alatt lesz lehetőség kérdezni, ha valamit nem értesz.

Szóval mire vársz?
Rendeld meg most!

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő ajánlatot!